Helpen bij verlies en verdriet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Helpen bij verlies en verdriet nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Manu Keirse

Heb jij het boek Helpen bij verlies en verdriet al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Helpen bij verlies en verdriet nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Helpen bij verlies en verdriet

Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouwverwerking in de Lage Landen. Twintig jaar na de verschijning van de eerste uitgave verschijnt nu een volledig nieuwe editie, met aandacht voor nieuwe thema's als verborgen verlies en online rouwen.

Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden toont Manu Keirse hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. De talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving maken 'Helpen bij verlies en verdriet' bovendien tot een heel praktisch boek. Onmisbaar voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt.

Meer informatie

Schrijver: Manu Keirse
Taal: Nederlands
Categorie: School & studieboeken

Helpen bij verlies en verdriet
Helpen bij verlies en verdriet
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo