Helen Grace 11 – Kom eens gauw

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Helen Grace 11 - Kom eens gauw nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur M.J. Arlidge

Heb jij het boek Helen Grace 11 – Kom eens gauw al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Helen Grace 11 – Kom eens gauw nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Helen Grace 11 – Kom eens gauw

Deel 11 in de populaire Helen Grace-serie
Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen, maar die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn slaapkamer, waar zijn vrouw dood in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?
Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar recentste aartsvijand loopt nog vrij rond en dit maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van, zelfs niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?
In de pers
‘M.J. Arlidge boekt een enorm succes met zijn serie over de vasthoudende en getormenteerde inspecteur Helen Grace.’ Algemeen Dagblad
‘Een van de populairste thrillerauteurs.’ De Telegraaf
‘Ouderwets spannend.’ De Telegraaf
'Ingenieuze thriller.' AD
‘Vol cliffhangers waar je wat mee kan.’ NRC Handelsblad

Meer informatie

Schrijver: M.J. Arlidge
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Helen Grace 11 – Kom eens gauw
Helen Grace 11 – Kom eens gauw
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo