Heksenjacht – James Patterson

heksenjachtHet boek Heksenjacht is een leuke aanrader die makkelijk wegleest en door de actie die op dit moment bij Bol.com loopt waarmee u 50% korting krijgt op diverse Young adult ebooks is hij ook heel voordelig aan te schaffen. Hij is dus niet gratis, maar op het moment van schrijven nog geen 4 euro. Het is een boek die gaat over de onderdrukking van een regime die als doel heeft om alle vrijheid van iedereen af te pakken, het verhaal gaat over de heksenjacht die het regime gestart heeft om alle magie uit de wereld te helpen.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Dit is het verhaal van broer Whit en zus Wisty Allgood, die midden in de nacht worden weggehaald bij hun familie. Ze worden ervan beschuldigd een heks en een tovenaar te zijn en daarom gevangengezet. Ze zijn geen uitzondering: duizenden jonge mensen zijn ontvoerd en beschuldigd, veel jongeren worden vermist.

Het heersende regime heeft zich tot doel gesteld alle vrijheid, muziek, boeken, kunst en magie uit het leven te bannen. In deze nachtmerrie leren Whit en Wisty hun werkelijke krachten kennen. Maar zullen ze hun gaven op tijd kunnen inzetten om zichzelf en hun ouders te redden…

Titel – Heksenjacht
Auteur – James Patterson
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51559e96ad276_selected-products” products=”9200000009952610″ name=”roman” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo