Black Friday 2021Black Friday 2021

Hart voor de zaak

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Hart voor de zaak nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Charlotte de Monchy

Heb jij het boek Hart voor de zaak al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Hart voor de zaak nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Hart voor de zaak

Een nieuwe feelgoodroman die zich afspeelt tussen de glooiende Ierse heuvels
Er is geen betere plek om te wonen dan op het betoverende Magnus Estate in Ierland. Tenminste, voor Julia, die het landgoed draaiende houdt. Haar oude cottage ligt samen met de net gerenoveerde vakantiewoningen aan een schilderachtig meer, haar collega’s zijn haar vrienden geworden en ze geniet van het buitenleven. Zo kan ze – al is het maar tijdelijk – haar lot uit de weg gaan: de fabriek van haar ouders overnemen in het kleurloze dorp in Nederland waar ze is opgegroeid.
Als de eerste gast zich aanmeldt voor de luxe cottages, is ze dan ook dik tevreden. Totdat hij voor haar neus staat en ze hem herkent. Scott Manswell, een norse rockster die in alle roddelbladen staat. En nooit met positief nieuws. Net die persoon die waarschijnlijk geen enkele waardering heeft voor de prachtige natuur, de biologische moestuin en de gekoesterde scharrelvarkens in het bos. Het kost Julia alles wat ze in zich heeft om in haar rol van beleefde gastvrouw te blijven. Gelukkig verschijnt ineens de knappe zoon van de eigenaresse om de zaken op het landgoed over te nemen, zijn charmes op haar los te laten en haar aandacht af te leiden.

In de pers
‘Onweerstaanbaar, romantisch verhaal met vaart, humor en op de juiste toon.’ Zin
‘Charlotte de Monchy, die wordt steeds beter. Zeker te vergelijken met Jill Mansell.’ NBD Biblion
‘Alweer een voltreffer van De Monchy.’ Perfecteburen.nl

Meer informatie

Schrijver: Charlotte de Monchy
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Hart voor de zaak
Hart voor de zaak
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo