Geschopt – Wilma Wuite

geschoptEen mooi boek in de categorie Spanning en thriller is het boek Geschopt van Wilma Wuite. Wilma Wuite is een schrijfster die d.m.v. vrijwillige donaties probeerd haar schrijvers bestaan vol te houden, en aangezien haar boeken op een leuke vlotte manier geschreven worden en gratis als ebook te downloaden zijn is het natuurlijk een mooi gebaar als lezer om een bedrag via haar website over te maken voor wat u het waard vindt.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Het verhaal van Morgan, een jonge indiaan die eind jaren ’70 aan een universiteit in Californië studeert. Op een dag wordt hij staande gehouden door twee meisjes, die hem vertellen dat zijn ex-vriendin zwanger is van hem.

Zijn leven, dat hij net weer een beetje op de rails heeft – komt hierdoor op zijn kop te staan. Morgan wordt geschorst van de universiteit en raakt zijn bijbaan in een kroeg kwijt. Als hij de kroegbaas neergeschoten vindt raken de gebeurtenissen die daarop volgen in een stroomversnelling.

Titel – Geschopt
Auteur – Wilma Wuite
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo