/, Thriller/Geschopt – Wilma Wuite

Geschopt – Wilma Wuite

geschoptEen mooi boek in de categorie Spanning en thriller is het boek Geschopt van Wilma Wuite. Wilma Wuite is een schrijfster die d.m.v. vrijwillige donaties probeerd haar schrijvers bestaan vol te houden, en aangezien haar boeken op een leuke vlotte manier geschreven worden en gratis als ebook te downloaden zijn is het natuurlijk een mooi gebaar als lezer om een bedrag via haar website over te maken voor wat u het waard vindt.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Het verhaal van Morgan, een jonge indiaan die eind jaren ’70 aan een universiteit in Californië studeert. Op een dag wordt hij staande gehouden door twee meisjes, die hem vertellen dat zijn ex-vriendin zwanger is van hem.

Zijn leven, dat hij net weer een beetje op de rails heeft – komt hierdoor op zijn kop te staan. Morgan wordt geschorst van de universiteit en raakt zijn bijbaan in een kroeg kwijt. Als hij de kroegbaas neergeschoten vindt raken de gebeurtenissen die daarop volgen in een stroomversnelling.

Titel – Geschopt
Auteur – Wilma Wuite
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

Door |2013-03-20T15:42:26+00:00maart 20th, 2013|Spanning, Thriller|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie