Fout geld – Willem Mulder

Daar hebben we er dan toch een, een gratis thriller. Met de thriller Fout geld geschreven door Willem Mulder haal je een lekker spannend boek in huis welke nu helemaal gratis te downloaden is. Het enige wat je hoeft te doen is via bijgaande download link een account maken bij Kobo zonder vast te zitten aan een lidmaatschap voor zover bij ons bekend en lezen maar. Het ebook Fout geld is een moderne thriller die het verhaal verteld van een inspecteur die op jacht gaat naar de criminelen die gebruik maken van diverse identiteitsfraudes en vele onschuldige slachtoffers maken. Alleen het is niet alleen een spel welke vanachter een computerscherm opgelost moet worden want…..

Een lekkere spannende thriller welke je lekker weet te boeien en zo in de vakantie jou van wat extra leesvoer kan voorzien, veel leesplezier :-) Ennuh… via de bijgaande download knop ga je rechtstreeks naar de download pagina, voor degene die nog een papieren variant willen kan je via onderstaande link deze eenvoudig en snel bestellen, maar dat is dan wel betaald he ;-)

Omschrijving van Fout geld

Zijn creditcard is gekraakt en op zijn bankrekening staat opeens zes miljoen euro. De FIOD staat voor de deur en wil een verklaring van hem die hij niet kan geven. Plots staat zijn hele wereld ondersteboven. Maffia, corrupte politie en koelbloedige huurlingen jagen hem op, een spoor van lijken achterlatend.
Dan krijgt hij hulp van inspecteur Opdam, zijn bloedmooie assistente Sofie en een computernerd om zichzelf te redden.

Meer informatie

Schrijver: Willem Mulder
Taal: Nederlands
Categorie: Thriller

★★★★★

Fout Geld, Willem Mulder

Price: €21,99
vanaf 22/09/2023 13:46
Wait For A Price Drop

Price History

Statistics

Current Price €21,9922/09/2023
Highest Price€21,9903/08/2023
Lowest Price€21,9903/08/2023
Since 03/08/2023

Last price changes

€21,9903/08/2023
Fout geld – Willem Mulder
Fout geld – Willem Mulder
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo