Flesh and Fire 1 – Schaduw in het vuur Limited Edition

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Flesh and Fire 1 - Schaduw in het vuur Limited Edition nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Jennifer L. Armentrout

Heb jij het boek Flesh and Fire 1 – Schaduw in het vuur Limited Edition al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Flesh and Fire 1 – Schaduw in het vuur Limited Edition nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Flesh and Fire 1 – Schaduw in het vuur Limited Edition

Seraphena heeft nooit haar eigen lot kunnen kiezen. Voor haar geboorte is ze al uitgekozen om de vrouw van de Primal God of Death te worden. Maar wat niemand weet, is dat dit niet Sera’s echte lot is. Zij is niet de goed beschermde maagd, maar een sluipmoordenaar. Haar missie is om deze God te verleiden en daarna te vermoorden. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht… De onverwachte woorden en daden van de Primal weten de duisternis in haar te verjagen, en zijn aanwezigheid ontsteekt een passie die ze nog nooit heeft gevoeld. 'Schaduw in het vuur' van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de Flesh and Fire-serie, de spin-off van de succesvolle Blood and Ash-serie.
Dit boek verschijnt in een prachtige limited edition met kleur op snee, fanart op de schutbladen, bijpassende boekenlegger en een persoonlijk bericht van de auteur. Op = op!

Meer informatie

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Taal: Nederlands
Categorie: Young adult

Flesh and Fire 1 – Schaduw in het vuur Limited Edition
Flesh and Fire 1 – Schaduw in het vuur Limited Edition
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo