Eindeloos bewustzijn – Jubileumeditie

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Eindeloos bewustzijn - Jubileumeditie nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Pim van Lommel

Heb jij het boek Eindeloos bewustzijn – Jubileumeditie al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Eindeloos bewustzijn – Jubileumeditie nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Eindeloos bewustzijn – Jubileumeditie

In 2007 verscheen 'Eindeloos bewustzijn' van cardioloog Pim van Lommel, zijn onderzoek naar bijna-dood ervaringen (BDE). Sindsdien kunnen we niet meer om het verschijnsel bijna-dood ervaring heen. Het is een authentieke ervaring, niet te herleiden tot fantasie, psychose of zuurstoftekort; een BDE verandert mensen blijvend. Nu is er een jubileum-editie met een geheel nieuw voorwoord om dit jubileum te vieren en te laten zien wat het boek teweeg heeft gebracht bij zowel de auteur als zijn lezers.
In 'Eindeloos bewustzijn' legt van Lommel stap voor stap uit hoe mensen die klinisch dood zijn toch zon indringende ervaring kunnen hebben. Hij doorspekt zijn betoog met verhalen van mensen die een BDE hebben meegemaakt. Met de meesten van hen heeft Van Lommel persoonlijk contact gehad. Volgens Van Lommel is de heersende, materialistische visie van artsen, filosofen en psychologen op de relatie tussen hersenen en bewustzijn te beperkt is om het verschijnsel te kunnen duiden. Er zijn goede redenen om aan te nemen dat ons bewustzijn niet altijd samenvalt met het functioneren van onze hersenen: het kan ook los van ons lichaam ervaren worden.
Met zijn wetenschappelijke visie maakte Van Lommel veel los bij zowel medici als mensen die een bijna-doodervaring hebben meegemaakt.

Meer informatie

Schrijver: Pim van Lommel
Taal: Nederlands
Categorie: Body & mind

Eindeloos bewustzijn – Jubileumeditie
Eindeloos bewustzijn – Jubileumeditie
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo