Een goed huwelijk – Saskia Noort

een-goed-huwelijkSaskia Noort is op dit moment een van de best verkochte auteurs in Nederland en België op het gebied van thrillers en met het boek een goed huwelijk scoort ze goed bij ons. Het is helaas niet helemaal gratis als ebook te downloaden, maar met een prijs van onder de 2 euro is hij wel heel goedkoop. Een goed huwelijk gaat over een jonge schrijfster genaamd Susan, na jaren van onderdrukking van haar vriend verbreekt ze haar relatie en begint ook voor zichzelf met schrijven, maar daar gaat haar ex niet zomaar mee akkoord.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden. Gratis ebooks downloaden van Saskia Noort is helaas nog niet mogelijk, maar zodra ze een ebook uitbrengt zullen wij deze op onze website plaatsen.

Een korte omschrijving:

Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, twee kinderen, leeft nog bijna dagelijks met de angst die zij jaren geleden voelde voor haar dominante ex-vriend Ernst Scholten. Alles wat ze deed en waar ze voor stond was in zijn ogen minderwaardig. Zij op haar beurt aanbad hem. Toen Susan eindelijk uit zijn schaduw durfde te treden door hun relatie te verbreken, én net als hij te gaan schrijven, was hij woedend.”

Een spannend verhaal van de koningin van de Nederlandse thriller. In Een goed huwelijk zint een bedrogen echtgenote op wraak. Een goed huwelijk is een kort verhaal van Saskia Noort.

Titel – een goed huwelijk
Auteur – Saskia Noort
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – < 10,-
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51a4badd2d5b6_selected-products” products=”9200000000941218″ name=”saskia” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo