Black Friday 2021Black Friday 2021

Die laatste zomer – RaeAnne Thayne

En weer eens een gratis boek van Harlequin! Harlequin biedt meerdere keren per jaar een kleine selectie van hun boeken helemaal gratis aan. Zo nu ook het boek Die laatste zomer geschreven door RaeAnne Thayne. Zoals de titel al zegt is het een lekker zomers boekje welke aan de ene kant luchtig geschreven is, maar toch ook nog wel een serieuze ondertoon heeft. Ik zou het aanraden om deze heerlijk in de zomer bij het zwembad te lezen, maar omdat er geen datum aan vast zit tot wanneer deze gratis te downloaden is, kan je dit nu het beste meteen al doen. Vul je digitale boekenplank nu lekker gratis aan voor nu of voor de zomerperiode! Lekker romantisch wegdromen doe je ook bij dit boek van RaeAnne Thayne welke niet voor niets als Bestseller auteur word weggezet.

Helaas bied Harlequin dit boek alleen aan als PDF bestand waardoor je niet de voordelen hebt welke je normaal wel hebt met een ePub bestand. Lees hiervoor ook ons nieuwste artikel eens door over het aanleggen van je digitale bibliotheek om je hier toch wat meer overzicht in te geven! Voor de gratis download link moet je onderaan deze pagina zijn!

Een korte omschrijving:

Weduwe Julia Blair heeft heel wat op haar bordje. De verhuizing naar een ander deel van het land, een nieuwe baan en de opvoeding van haar tweeling, terwijl een van de twee, dochtertje Maddie, kampt met een ernstige ziekte. Het enige lichtpuntje is dat Julia weer terug is in Cannon Beach, waar ze is opgegroeid. Wanneer blijkt wie haar nieuwe buurman is, wordt ze geconfronteerd met gevoelens die ze diep weggestopt dacht te hebben. Gespierder en opwindender dan ooit wandelt Will Garrett, haar jeugdliefde, haar leven weer binnen. Wat moet ze hier nu mee aan?

Titel – Die laatste Zomer
Auteur – RaeAnne Thayne
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload dit Harlequin boek geschreven door RaeAnne Thayne hier gratis

2 Opmerkingen
 1. dat was leuk!

 2. Xal ik het eerst lezen?

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo