Black Friday 2021Black Friday 2021

De zeven zussen 5 – Maan

De zeven zussen 5 - Maan nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Lucinda Riley

“Maan” is het verhaal uit de serie “De zeven zussen”, waarin de adoptiezussen op zoek zijn naar hun afkomst. Maan is een van de adoptiezussen en haar zoektocht begint nadat haar adoptievader haar aanwijzingen heeft achtergelaten over haar afkomst. Ze ontdekt dat ze van Griekse afkomst is en reist af naar Griekenland om meer te weten te komen over haar roots. Hier ontmoet ze mensen die haar meer kunnen vertellen over haar familiegeschiedenis. Tijdens haar zoektocht komt ze erachter dat haar verleden verbonden is met de mythes en geschiedenis van het land. Maan wordt geconfronteerd met persoonlijke en emotionele ontdekkingen, terwijl ze haar ware identiteit probeert te achterhalen. De hoofdpersonen zijn Maan en haar adoptiezussen, die elk hun eigen zoektocht naar hun afkomst hebben. Hun adoptievader heeft hen aanwijzingen nagelaten die hen helpen om hun roots te ontdekken.

De zeven zussen 5 - Maan

★★★★★
11,99  op voorraad
vanaf 20/05/2024 13:23

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum08 januari 2019
Ebook FormaatEPUB met digitaal watermerk
IllustratiesNee
HoofdauteurLucinda Riley
HoofduitgeverijXander Uitgevers B.V.
Eerste VertalerDieuwke van der Veen
Tweede VertalerErica Disco
Co Vertaler(s)Kees van Weele
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789401610490 | 08 januari 2019 | EPUB met digitaal watermerk

Omschrijving van De zeven zussen 5 – Maan

Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D’Aplièse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird.
Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela?
Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie…
De zeven zussen – Maan is het vijfde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Meer informatie

Schrijver: Lucinda Riley
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

De zeven zussen 5 – Maan
De zeven zussen 5 – Maan
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo