De wereld gaat aan vlijt ten onder – Max Dendermonde

de-wereld-gaat-aan-vlijt-ten-onderHet gratis ebook de wereld gaat aan vlijt ten onder van schrijver Max Dendermonde is  een mooie roman waar een vrijbuiter en vrolijk mens langzamerhand mee getrokken wordt in het leven zoals anderen het voor ogen hebben, namelijk werken, werken en nog eens werken. Met zijn manier van schrijven, is het een boek die je echt meesleept in het verhaal. Dit boek is gratis als PDF bestand te downloaden via de website van DBNL, zie onderaan het artikel voor de download link voor dit gratis boek.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

De wereld gaat aan vlijt ten onder is de titel en het uitgangspunt van deze geestige roman. Het is óók de overtuiging van de hoofdpersoon in dit boek, de beminnelijke, zwerflustige barkeeper Alec J. Weatherwood, die op gezette tijden pleegt op te duiken in het eens zo rustige Oaklake.

Maar Oaklake is in de loop der jaren uitgegroeid tot een researchcentrum een van die plekken op aarde waar men hard werkt aan de ontwikkeling van middelen die de mens in staat moeten stellen nog harder te werken. Dat is, natuurlijk, een streven dat niet op de steun of sympathie van Alec J. Weatherwood hoeft te rekenen, maar waarin hij tegen wil en dank wordt betrokken.

Onnodig te zeggen dat hij uiteindelijk als overwinnaar uit het strijdperk treedt opmerkelijker is het dat hij, zijn overtuiging getrouw, met een minimum aan inspanning zijn gelijk bevestigd ziet. De wereld gaat aan vlijt ten onder is een boek dat, met gepaste luidheid en bescheiden vlijt gelezen, een van uw rijkste ervaringen zal blijken te zijn. …

Titel – de wereld gaat aan vlijt ten onder
Auteur – Max Dendermonde
Verschijningsjaar – 1956

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo