Black Friday 2021Black Friday 2021

De vleermuisman

De vleermuisman nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Jo Nesbø

Ken jij de schrijver Jo Nesbo al? Zo niet dan wordt het misschien eens tijd. Met inmiddels tientallen boeken waaronder de Harry Hole serie is deze schrijver wereldberoemd geworden. De Vleermuisman is daarbij het begin van een detective serie waarin Harry Hole de hoofdrol in speelt. Er zijn dan ook meerdere boeken uit deze boekenserie een echte bestseller geworden en een paar verfilmingen van gemaakt. Dus ben je toe aan iets nieuws en hou je van een spannende en meeslepende detective serie? Dan zou ik zeggen begin eens met de Harry Hole boekenserie geschreven door Jo Nesbo.

Het eerste deel speelt zich af in het land Australië en verteld het verhaal van de detective Harry Hole. Harry is een Noorse politieman welke geroemd wordt om zijn heldere inzicht en hoog oplossend vermogen. Het grote minpunt waarom Harry nog steeds “maar” een politieman is, is dat hij een terugkerend alcohol probleem heeft. Hij wordt in de Vleermuisman naar Australië gestuurd om de lokale politie hier te ondersteunen met het oplossen van de moord op een staatsburger uit Noorwegen. Dit lijkt in eerst instantie een formaliteit, maar al snel blijkt alles toch net wat anders te zitten dan vooraf gedacht, en hiermee begint het verhaal.

Harry Hole 1 - De vleermuisman

★★★★★
7,99  op voorraad
vanaf 12/02/2024 06:25

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 juni 2011
Aantal pagina's384
Ebook FormaatEPUB met digitaal watermerk
IllustratiesNee
HoofdauteurJo NesbØ
Tweede AuteurN.v.t.
HoofduitgeverijCargo
Eerste VertalerAnnelies de Vroom
Tweede VertalerAnnelies de Vroom
Originele titelFlaggermusmannen
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789023467267 | 03 juni 2011 | 384 pagina's | EPUB met digitaal watermerk

Omschrijving van De vleermuisman

Het allereerste avontuur van Harry Hole
Het debuut van een bestsellerauteur

Harry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuurd om de politie down under bij te staan bij het onderzoek naar de moord op een Noorse actrice. Maar de moord is niet de enige reden voor deze gedwongen vakantie. Hole overleefde even daarvoor ternauwernood het auto ongeluk waarbij zijn collega omkwam, en dompelt zich sindsdien onder in de alcohol.

Holes verblijf in Sydney voert hem naar de duistere kanten van de stad waar de vrolijke toerist nooit zicht op krijgt. Het verhaal leidt naar een oude Aboriginalvertelling over de vleermuisman, die tot leven wordt gewekt door misdaad. En waar de vleermuisman ontwaakt, verschijnt de dood onder de stervelingen.

Meer informatie

Schrijver: Jo Nesbø
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

De vleermuisman
De vleermuisman
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo