Black Friday 2021Black Friday 2021

De tuinen van Devon 2 – Een nieuw begin

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De tuinen van Devon 2 - Een nieuw begin nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Santa Montefiore

Heb jij het boek De tuinen van Devon 2 – Een nieuw begin al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De tuinen van Devon 2 – Een nieuw begin nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De tuinen van Devon 2 – Een nieuw begin

Deel 2 van De tuinen van Devon-serie
Na het einde van haar affaire met Charles probeert Flappy nieuw leven in haar relatie met Kenneth te blazen. En Flappy zou Flappy niet zijn als ze zich niet zou bezighouden met het vertier in de buurt: ze gaat een Nieuwjaarsbal organiseren. Zelfs haar zoon Jasper en zijn onuitstaanbare vrouw Briony komen over uit Australië en zullen zich misschien permanent vestigen in Badley Compton. Flappy komt weer voor meerdere uitdagingen te staan. Zo is er een nieuw stel in de buurt komen wonen, Molly en Jim, en zij pakken de dingen net even anders aan. Zal haar Nieuwjaarsbal een succes worden? En belangrijker nog: zal het haar lukken sterk te blijven en niet opnieuw te zwichten voor Charles en zijn avances?
In de pers
‘Montefiore doet je vergeten waar en met wie je bent.’ Libelle
‘Alles wat ze schrijft, komt rechtstreeks uit haar hart.’ Jojo Moyes
‘Van begin tot eind druipt de heimelijke stroop of de valse cider. Wie van beide houdt, leest de roman in één avond uit.’ NRC Handelsblad

Meer informatie

Schrijver: Santa Montefiore
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

De tuinen van Devon 2 – Een nieuw begin
De tuinen van Devon 2 – Een nieuw begin
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo