De Schotse ontdekking

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De Schotse ontdekking nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Karen Swan

Heb jij het boek De Schotse ontdekking al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De Schotse ontdekking nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De Schotse ontdekking

In De Schotse ontdekking van Karen Swan, bekend van o.a. De Spaanse belofte, Het winterse avontuur en De Griekse ontsnapping is Alex Hyde succesvol businesscoach, met een indrukwekkende lijst van cliënten en altijd te weinig tijd. Toch kan ze niet weigeren als ze het aanbod krijgt naar het prachtige eiland Islay te komen, om daar de CEO van een vooraanstaande whiskystokerij in het gareel te krijgen.
Maar daar zit Lochlan Farquhar helemaal niet op te wachten. Hij is een rebel, bovendien de erfgenaam van het familiebedrijf en is niet gewend om ‘nee’ te horen. In het winterse, ruige landschap moet Alex zich staande zien te houden, terwijl ze zich ondertussen ook ongewild aangetrokken voelt tot de weerbarstige Lochlan. En dan doet Alex een schokkende ontdekking, die haar voor een bijna onmogelijke keuze stelt…
Een heerlijk winters mysterie vol spanning en romantiek dat je ademloos zult uitlezen, van de auteur van Een winters avontuur en De Griekse ontsnapping.
‘Maak je op voor een paar uur leesvermaak.’ – Hebban.nl
‘In één woord: wauw!’ – Libelle

Meer informatie

Schrijver: Karen Swan
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

De Schotse ontdekking
De Schotse ontdekking
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo