De mooie voedselmachine – Giulia Enders

de-mooie-voedselmachineZe is enorm populair in Duitsland en inmiddels gaat Giulia Enders heel de wereld over met o.a. haar boek de mooie Voedselmachine. Giulia is een studente uit Duitsland die zich volledig gespecialiseerd heeft in het darmenstelsel van het menselijk lichaam en hier prachtig en beeldend over kan vertellen en ook over kan schrijven. Het boek de voedselmachine is dan ook zeker een aanrader voor degene die iets meer te weten wilt komen over het menselijk lichaam zonder dat ze saaie kost moeten doorlezen, want het is supervlot geschreven en op een eenvoudige en begrijpelijke manier!

Wij vinden dit boek dan ook zeker een aanrader en deze week is hij als ebook ook super scherp geprijsd! Zeker geen miskoop!

Het doel van Giulia met de voedselmachine is om iedereen op een makkelijke manier kennis te laten maken met je gezondheid, hoe je dit eigenlijk eenvoudig zelf kan regelen als je weet waar je op moet letten. Er staan wel wat tips in over voeding etc. maar het boek gaat meer over het (h)erkennen van darmen en het proces er omheen, want eigenlijk is het een van de belangrijkste organen in je lichaam die ervoor zorgt hoe gezond je bent.

Een korte omschrijving:

`Wie écht wil weten hoe de spijsvertering in elkaar steekt, van hap tot plons, leest De mooie voedselmachine.’ **** NRC Handelsblad

Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën.

Giulia Enders heeft een vrolijk, open en informatief boek geschreven over de spijsvertering. Makkelijk te lezen, vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Haar doel is: iedereen meer kans geven op gezondheid.

Titel – De mooie voedselmachine
Auteur – Giulia Enders
Download link – [bol_product_links block_id=”bol_54ad1288520ed_selected-products” products=”9200000030698584,9200000034544831″ name=”aanbieding” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo