Black Friday 2021Black Friday 2021

De liefdesbrief – Lucinda Riley

De liefdesbrief nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Lucinda Riley

De Liefdesbrief van Lucinda Riley is een meeslepend verhaal over een jonge journaliste genaamd Joanna, die per ongeluk op een buitengewoon intrigerend verhaal stuit. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze een brief in handen krijgt van niemand minder dan de beroemde acteur James Harrison. Deze brief blijkt echter meer te zijn dan zomaar een bericht, want er staan aanwijzingen in verborgen die leiden naar een mysterie dat nog niemand heeft weten te ontrafelen. Gedreven door nieuwsgierigheid en vastberadenheid, besluit Joanna dat zij het geheim achter de brief wil ontrafelen. Maar haar besluit brengt haar in een gevaarlijke positie, want er zijn mensen in de hoogste kringen die er alles aan willen doen om haar tegen te houden. Ze zal te maken krijgen met tegenstand en machtige vijanden die vastbesloten zijn om het geheim veilig te bewaren.

De roman wordt geprezen om zijn onverwachte wendingen, de onthullende geheimen en de aanhoudende spanning die van begin tot eind voelbaar is. Het verhaal houdt de lezers op het puntje van hun stoel, terwijl ze samen met Joanna op zoek gaan naar de waarheid achter de brief. Zal Joanna in staat zijn om het geheim te ontrafelen, ondanks de dreigende gevaren die op de loer liggen?

De liefdesbrief

★★★★★
11,99  op voorraad
vanaf 09/06/2024 08:40

Lucinda Riley had nog meerdere verhalen af/ bijna af voordat ze helaas kwam te overlijden, het boek de Liefdesbrief was hier een van. Oorspronkelijk wilde ze dit boek al in de jaren 90 uitgeven, maar deze werd toen tegengehouden. Het is dan ook een boek welke een iets andere stijl heeft dan waarmee Lucinda Riley echt wereldwijd doorgebroken is, en dat maakt het ook een verrassend boek. Geen klassieke roman, maar een beetje tegen thriller aan zo af en toe. Een echte aanrader om te lezen wat mij betreft, zeker voor de prijs van nu. Heb jij het boek De liefdesbrief al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De liefdesbrief nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De liefdesbrief

In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief krijgt de jonge journaliste Joanna de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Na de begrafenis ontvangt ze een mysterieuze brief, met aanwijzingen die naar een explosief geheim lijken te leiden – een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker het raadselachtige verhaal. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze echter dat verschillende machtige mensen de brief willen hebben. En die zullen haar ten koste van alles proberen tegen te houden… De liefdesbrief is een wervelend en meeslepend verhaal vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen van de bestsellerauteur van deze eeuw.

Meer informatie

Schrijver: Lucinda Riley
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

★★★★★

De liefdesbrief, Lucinda Riley

Price: €11,99
vanaf 09/06/2024 08:40
Wait For A Price Drop

Price History

Statistics

Current Price €11,9909/06/2024
Highest Price€11,9919/03/2024
Lowest Price€11,9919/03/2024
Since 19/03/2024

Last price changes

€11,9919/03/2024
€11,9919/03/2024
De liefdesbrief – Lucinda Riley
De liefdesbrief – Lucinda Riley
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo