De diepst verborgen herinnering van de mens

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De diepst verborgen herinnering van de mens nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Mohamed Mbougar Sarr

Heb jij het boek De diepst verborgen herinnering van de mens al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De diepst verborgen herinnering van de mens nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De diepst verborgen herinnering van de mens

Elke zin, elke scène doet ertoe in deze lichtende, weergaloze roman van een groot literair talent. (…) – De Volkskrant

Winnaar van de Prix Goncourt 2021

Als de jonge Senegalese, in Parijs woonachtige schrijver Diégane Faye een legendarische literaire klassieker uit 1938 in handen krijgt, móét hij de mysterieuze schrijver ervan zien te vinden. Deze T.C. Elimane werd na de verschijning van zijn roman als ‘de zwarte Rimbaud’ gevierd, maar na een schandaal en de daaropvolgende racistisch getinte haatcampagne is hij van de aardbodem verdwenen. De labyrintische zoektocht naar Elimane zal Diégane tachtig jaar later naar Senegal, Frankrijk en Argentinië voeren, in een verslavend verhaal dat verweven is met de complexe erfenis van het kolonialisme.

[…] hij schrijft zich volledig de canon in, breekt een lans voor de literatuur en de peilloze vreugden van de verbeelding, maar steekt er ook genadeloos de draak mee. […] Het is een boek dat aantrekt en afstoot, geestdrift én ergernis wekt, en het nodig heeft dat er voortdurend in heen en weer wordt gelezen, zodat de portee kan blijven verschuiven. – De Groene Amsterdammer

Meer informatie

Schrijver: Mohamed Mbougar Sarr
Taal: Nederlands
Categorie: Literatuur

De diepst verborgen herinnering van de mens
De diepst verborgen herinnering van de mens
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo