D.I. Callanach 7 – Perfecte wraak

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

D.I. Callanach 7 - Perfecte wraak nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Helen Fields

Heb jij het boek D.I. Callanach 7 – Perfecte wraak al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek D.I. Callanach 7 – Perfecte wraak nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van D.I. Callanach 7 – Perfecte wraak

Perfecte wraak is het zevende en nieuwste deel in de spannende Inspecteur Callanach-serie van Helen Fields waarin bomsaanslagen Luc en Ava en alle hulpdiensten in hun greep houden.
Edinburgh is in de greep van de grootste dreiging tot nog toe: een ogenschijnlijk zelfstandig opererende crimineel die met ingenieuze bommen aanslagen pleegt. Op meerdere plekken in de stad vallen slachtoffers, niemand lijkt veilig. Ava Turner en Luc Callanach zijn er inmiddels aan gewend om op dagelijkse basis met de dood om te gaan. Maar dan wordt duidelijk dat elke bom bedoeld is als een valstrik voor hen en dat de aanslagpleger het dus op hen gemunt heeft. De kans dat ze zelf zullen omkomen wordt steeds groter. Het dodental loopt verder op en de methoden van de dader worden almaar gruwelijker. Het is een race tegen de klok voor Luc en Ava om te ontdekken wie hierachter zit, voordat ze zelf slachtoffer worden…
Perfecte wraak van Helen Fields is een superspannende thriller voor iedereen die de boeken Robert Bryndza en M.J. Arlidge graag leest.
‘Wie de reeks nog niet kent, moet daar heel snel verandering in brengen.’ – VN Detective & Thrillergids
'Een must-read voor lezers die houden van donker, dodelijk, griezelig en aangrijpend.' – Het Parool
'Een bijzonder aangenaam team speurders.' – Trouw
'Helen Fiels schrijft donkere, harde thrillers, die de grenzen van de gemoedsrust aftasten. Met de wat afstandelijke, eigenzinnige Callanach heeft ze een interessant personage gecreëerd, waar ze nog wel een tijdje mee verder kan. '- Gazet van Antwerpen over Perfecte Prooi

Meer informatie

Schrijver: Helen Fields
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

D.I. Callanach 7 – Perfecte wraak
D.I. Callanach 7 – Perfecte wraak
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo