Black Friday 2021Black Friday 2021

Cold Case Kwartet 1 – De Katharinacode

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Cold Case Kwartet 1 - De Katharinacode nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Jørn Lier Horst

Heb jij het boek Cold Case Kwartet 1 – De Katharinacode al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Cold Case Kwartet 1 – De Katharinacode nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Cold Case Kwartet 1 – De Katharinacode

Het eerste deel van het Cold Case Kwartet

Het is weer de tijd van het jaar: voor de vierentwintigste keer pakt William Wisting het dossier van de verdwijning van Katharina Haugen. De zaak werd nooit opgelost en elke jaar belt Wisting met Katharina’s echtgenoot, Martin Haugen. Het terugkerende contact tussen de politieinspecteur en de weduwnaar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vriendschap. Maar dit jaar is het donker in Haugens huis als Wisting er aankomt. Haugen is spoorloos verdwenen.

Op dezelfde dag krijgt Wisting bezoek van Adrian Stiller, een jonge rechercheur van de afdeling Georganiseerde misdaad. Hij heeft een verband ontdekt tussen de verdwijning van Katharina en de zaak waar hij aan werkt. De samenwerking met de gecompliceerde Stiller blijkt een ware uitdaging voor de rustige, ervaren Wisting.

Meer informatie

Schrijver: Jørn Lier Horst
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Cold Case Kwartet 1 – De Katharinacode
Cold Case Kwartet 1 – De Katharinacode
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo