Black Friday 2021Black Friday 2021

Atomic Habits

Atomic Habits nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur James Clear

Heb je ooit het gevoel gehad dat ondanks al je inspanningen om iets in je leven te veranderen, je niet echt vooruitkomt? Nou, James Clear heeft daar een antwoord op in zijn boek “Atomic Habits”. Dit is niet zomaar een zelfhulpboek, het is een echte gamechanger! In “Atomic Habits” neemt James je mee op een super interessante reis door de wereld van gewoontes. Hij laat zien hoe kleine acties, die bijna te makkelijk lijken, samen kunnen optellen tot mega veranderingen in je leven. Het draait allemaal om die kleine stapjes die je elke dag zet, niet die enorme, onbereikbare doelen.

James heeft het niet alleen over theorie; hij geeft je ook een heleboel praktische tips. Je leert bijvoorbeeld hoe je slechte gewoontes kunt afzweren en goede gewoontes kunt opbouwen op een manier die echt werkt. En het mooiste? Hij gebruikt verhalen en voorbeelden die super herkenbaar zijn. Of je nu beter wilt worden in je werk, gezonder wilt leven, of gewoon gelukkiger wilt zijn in je dagelijks leven, “Atomic Habits” geeft je de tools die je nodig hebt. En het leest ook nog eens lekker weg, ook als ebook!

Atomic Habits

★★★★★
14,99  op voorraad
vanaf 20/05/2024 00:38

Eigenschappen

Taalen
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum18 oktober 2018
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurJames Clear
HoofduitgeverijCornerstone Digital
Lees dit ebook opDesktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
StudieboekNee

Engels | E-book | 9781473537804 | 18 oktober 2018 | Adobe ePub

Omschrijving van Atomic Habits

Het maakt niet uit wat je doelen zijn; dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf – elke dag – te verbeteren.
Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.
Na drie jaar onderzoek heeft James Clear met behulp van theorieën uit de biologie, psychologie en neurowetenschap de ultieme gids geschreven, waardoor ongewenste gewoontes verdwijnen en je veel makkelijker met je goede gewoontes aan de slag gaat.

Meer informatie

Schrijver: James Clear
Taal: Nederlands
Categorie: Body & mind

Atomic Habits
Atomic Habits
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo