Wat is geluk?

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Wat is geluk? nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Maarten van Rossem

Heb jij het boek Wat is geluk? al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Wat is geluk? nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Wat is geluk?

Bestel nu een gesigneerd exemplaar, exclusief bij BookSpot.

Wat is geluk? Er zijn tijdschriften die geheel gericht zijn op geluksbeleving, er wordt omvangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de samenstellende delen van geluk en het advertentiewezen lijkt geheel gewijd aan geluksverwerving. Desondanks schijnt niemand precies te weten wat geluk is. De receptuur is even gevarieerd als de mensheid zelf. Bovendien wordt gelukservaring vaak verward met tevredenheid, terwijl het volgens Van Rossem een sterke, maar tijdelijke emotie is.

De omstandigheden kunnen geluksgevoelens bevorderen. In een welvarend land, waar geweld en willekeur uitzonderlijk zijn, is meer gelegenheid voor het ervaren van geluk dan in een land als Oeganda.

Wat is geluk? is een persoonlijk getinte zoektocht, met Van Rossems reflectie op het leven.

Meer informatie

Schrijver: Maarten van Rossem
Taal: Nederlands
Categorie: Geschiedenis & politiek

Wat is geluk?
Wat is geluk?
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo