////Table d´Hotes recepten

Table d´Hotes recepten

Titel – Table d’Hotes receptentable-dhotes-recepten
Auteur – Chambres d’Hotes wijzer
Omschrijving
– Het kookboek Table d’Hotes is een leuk receptenboek waarmee u simpel en lekker een aantal gerechten uit deze keuken helemaal zelf kunt maken. Het ebook is gratis te downloaden via de website van Chambres zelf, en ze hebben eventueel plannen om meerdere leuke kookboeken met ons te delen.

Een korte omschrijving:

In het eerste eBoek vind je talloze heerlijke recepten die zij ook vaak voor hun gasten serveren. Enkele dagen later zul je het tweede eBoek ontvangen met 11 verrassende desserts. Helemaal gratis en lekker makkelijk. Ervaar het Franse vakantiegevoel thuis en laat je inspireren door deze heerlijke gerechten.

Het ebook table d’hotes is gratis als ebook te downloaden via onderstaande link.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

Door |2013-03-11T14:11:14+00:00maart 11th, 2013|Kookboek|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie