Het 6 minuten dagboek

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Het 6 minuten dagboek nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Dominik Spenst

Heb jij het boek Het 6 minuten dagboek al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Het 6 minuten dagboek nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Het 6 minuten dagboek

Schrijf jezelf gelukkig in 6 minuten per dag. Het 6 minuten dagboek is er nu ook in roze uitvoering!
Het 6 minuten dagboek gaat uit van positieve psychologie: door een gewoonte te maken van het schrijven en over je dag na te denken, én over jezelf te reflecteren, ontstaan er andere positieve gedachten en gewoontes. Dat helpt om je gelukkiger te voelen. Dit is het eerste invulboek voor elke dag dat gebaseerd is op psychologische en filosofische theorie.

* Een mindfulnessdagboek, dankbaarheidsdagboek en succesdagboek ineen
* Je dagelijkse 6-minutenroutine
* Je maandelijkse check om terug te kijken en te reflecteren
* Je gewoontetracker om goede gewoontes mee op te bouwen, en minder goede gewoontes af te leren
* Ruimte voor aantekeningen, gedachten en meer
* Deze stijlvolle roze editie heeft dezelfde inhoud als de lichtblauwe, zwarte, paarse, gele en regenboog editie 'Dit boek is fantastisch, het heeft een gedetailleerde inleiding en stap-voor-stapinstructies en informatie om zoveel mogelijk uit dit dagboek te halen. Gebruik het nu een week en het effect lijkt al te zijn dat ik veel vrolijker ben en beter slaap, omdat ik positiever denk voor ik naar bed ga.' Sam, lezersreactie
Dominik Spenst (1988) studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van nadenken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Dominik is oprichter en CEO van UrBestSelf, een organisatie die zich richt op het uitgeven van boeken waardoor mensen minder stress ervaren en meer mindful in het leven staan.

Meer informatie

Schrijver: Dominik Spenst
Taal: Nederlands
Categorie: Body & mind

Het 6 minuten dagboek
Het 6 minuten dagboek
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo