De waanzinnige boomhut 3 – De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De waanzinnige boomhut 3 - De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Andy Griffiths & Terry Denton

Heb jij het boek De waanzinnige boomhut 3 – De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De waanzinnige boomhut 3 – De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De waanzinnige boomhut 3 – De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

Als je dacht dat de boomhut niet nóg hoger kon, dan heb je het goed mis! De boomhut is uitgebreid met maar liefst dertien gloednieuwe verdiepingen. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen!

Spring op de hoogste trampoline ter wereld, rooster marshmallows boven een werkende vulkaan, neem een duik in de chocoladewaterval, aai de babydinosaurussen, wandel hand-in-slurf met de Slurfi nator, vlieg met een draaistoel met propelleraandrijving, stap in de enge achtbaan en maak kennis met Professor Stupido, de grootste ON-uitvinder van de wereld. Dus waar wacht je nog op? Kom naar boven!!!

Meer informatie

Schrijver: Andy Griffiths & Terry Denton
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

De waanzinnige boomhut 3 – De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen
De waanzinnige boomhut 3 – De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo