De makkelijke keuken

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De makkelijke keuken nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Karin Luiten

Heb jij het boek De makkelijke keuken al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De makkelijke keuken nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De makkelijke keuken

Kookboek van het Jaar Kanshebber.
Everseller van Koken met Karin nu met compleet nieuw design en fotografie. Met meer dan 200 toegankelijke recepten die altijd lukken.
Gezond en lekker koken was nog nooit zo makkelijk. Het recept is oersimpel; gooi alle pakjes en zakjes de deur uit en ga zelf aan de slag. Terug naar gewoon gezond eten zonder gedoe. Leef lekkerder en voel je beter zónder al die poedermixen en kant-en-klaargerechten vol zout, suiker en smaakversterkers. In dit compacte basiskookboek (voorheen Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek) staan alle populaire kookklassiekers handig bij elkaar, maar dan zelfgemaakt. Van erwtensoep tot boeuf stroganoff, van kip tandoori tot Hollandse stamppotjes, van roze koeken tot pindakaas. Maak het zelf! Want het leven is te kort om niet lekker te eten.
'Met Karins heldere uitleg, vele tips en overzichtelijke recepten kan iedereen koken.' Janny van der Heijden, jurylid heel holland bakt

Meer informatie

Schrijver: Karin Luiten
Taal: Nederlands
Categorie: Kookboeken

De makkelijke keuken
De makkelijke keuken
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo