De koningin van verraad

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De koningin van verraad nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Danielle L. Jensen

Heb jij het boek De koningin van verraad al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De koningin van verraad nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De koningin van verraad

Als alles wat Lara liefheeft wordt bedreigd moet ze beslissen voor wie – en wat – ze vecht: voor haar koninkrijk, voor haar man of voor zichzelf?
Lara was koningin, maar leeft nu in ballingschap als verrader. Niet lang geleden heeft ze moeten toekijken hoe haar eigen vader Ithicana veroverde, zonder dat ze ook maar iets kon doen om hem te stoppen. Als ze erachter komt dat haar man Aren tijdens de strijd niet vermoord, maar gevangen genomen is, weet Lara dat er maar één reden is waarom haar vader hiervoor heeft gekozen: Aren dient als lokaas voor zijn verraderlijke dochter.
Voor Lara zit er niets anders op: ze zal terugkeren naar Ithicana met een plan om niet alleen koning Aren, maar ook het Koninkrijk der Bruggen te bevrijden uit de klauwen van haar vader. Hiervoor zal ze zijn eigen wapens tegen hem moeten gebruiken: de zussen van wie ze het leven heeft gespaard. Al snel zijn er meer tegenstanders dan Lara had verwacht. Niemand is te vertrouwen en vijanden en bondgenoten wisselen van kant. Maar haar grootste tegenstander is misschien juist wel de man die ze probeert te bevrijden – de man die ze heeft verraden.
Collega-auteurs en boekhandelaren
‘Alles wat ik zoek in een fantasyboek.’ Sarah J. Maas over Dark Shores
‘Een episch verhaal boordevol actie over liefde, wraak en verraad.’ Jennifer Estep, New York Times-bestsellerauteur van Kill the Queen
‘Jensen heeft naast een geweldig verhaal ook een overtuigende en prachtige wereld gecreëerd.’ Sabrina, boekhandel Veenendaal, Amersfoort

Meer informatie

Schrijver: Danielle L. Jensen
Taal: Nederlands
Categorie: Fantasy

De koningin van verraad
De koningin van verraad
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo