De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 – De Tijdmachine

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Rutger Vink, Thomas van Grinsven

Heb jij het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 – De Tijdmachine al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 – De Tijdmachine nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 – De Tijdmachine

De Tijdmachine is het superspannende tweede boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.
De katachtige Professnor blijft onze helden dwarszitten. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer. En daar worden ze niet altijd even vriendelijk ontvangen. Maar uit onverwachte hoek krijgen ze een helpende hand. Zal het ze lukken om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek!
‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle kinderboekenserie van dit moment. De Tijdmachine is het langverwachte vervolg op De magische halsband, dat is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022.

Meer informatie

Schrijver: Rutger Vink, Thomas van Grinsven
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 – De Tijdmachine
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 – De Tijdmachine
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo