De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 - De magische halsband nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Rutger Vink, Thomas van Grinsven

Heb jij het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband

In dit eerste deel, De magische halsband, krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden.
Een vrolijk en kleurrijk verhaal vol humor en spanning. Met heel veel tekeningen en strippagina’s. Het eerste boek in een nieuwe serie over je favoriete YouTube-helden. Dit móet je gelezen hebben!
Dit boek is tevens een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Meer informatie

Schrijver: Rutger Vink, Thomas van Grinsven
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 – De magische halsband
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo