Below sea level

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Below sea level nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Ewout Huibers

Heb jij het boek Below sea level al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Below sea level nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Below sea level

In Below Sea Level legt fotograaf Ewout Huibers heel Nederland vast in elk seizoen met ongekende hoogtepunten en plekken ver onder de zeespiegel.
Bijna een kwart van het landoppervlak van Nederland bestaat uit leeggepompte binnenmeren en drooggelegde zee. Elk stukje land wordt gekoesterd in een land dat ook nog eens dichtbevolkt is. Het alomtegenwoordige water is een natuurlijke hoofdpersoon in de heldere foto's van Ewout Huibers.

Nederlanders leven al eeuwen met het water, en nog steeds ligt de helft van Nederland onder de zeespiegel, beneden het Normaal Amsterdams Peil (NAP). Below Sea Level is een minutieuze visuele studie naar het land van de nuchtere en nijvere Nederlanders, die leven in een land dat nooit af is.

Meer informatie

Schrijver: Ewout Huibers
Taal: Nederlands
Categorie: Kunst & cultuur

Below sea level
Below sea level
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo