Atlas van de ruimte

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Atlas van de ruimte nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur André Kuipers, Govert Schilling

Heb jij het boek Atlas van de ruimte al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Atlas van de ruimte nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Atlas van de ruimte

Als je ’s nachts naar de sterrenhemel kijkt, is er enorm veel te zien. Ontdek in dit grote boek boordevol echte ruimtefoto’s en illustraties alles over het heelal. Wist je bijvoorbeeld dat de sterrenhemel er vanaf de andere kant van de aardbol heel anders uitziet? En wat het verschil is tussen een planeet en een ster? Dat wonen en leven op Mars best een uitdaging is? Weet jij hoeveel manen Pluto heeft? Hoe heet het is op de zon? En hoe wordt een ster geboren?
Bezoek samen met de Kleine Astronauten bijzondere plekken in het heelal, zoals de maan, de planeten in ons zonnestelsel, sterren en sterrennevels. Atlas van de ruimte is een onvergetelijke reis, waardoor je met andere ogen naar de sterrenhemel kijkt!

– Unieke combinatie van illustraties en echte foto’s die door astronauten en astronomen, ruimteschepen en ruimtetelescopen zijn gemaakt

– Ruimteavontuur, atlas, fotoboek en encyclopedie in één

Meer informatie

Schrijver: André Kuipers, Govert Schilling
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

Atlas van de ruimte
Atlas van de ruimte
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo