500 Slowcooker Recepten

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

500 Slowcooker Recepten nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Carol Beckerman

Heb jij het boek 500 Slowcooker Recepten al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek 500 Slowcooker Recepten nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van 500 Slowcooker Recepten

De slowcooker is een bijzonder praktisch en veelzijdig keukenapparaat. Is het niet heerlijk om op een koude winteravond na een lange werkdag thuis te komen en niets te hoeven doen? U kunt zelfs in een warm schuimend bad stappen terwijl het eten geduldig op u wacht.

– Met de 500 helder beschreven recepten zal zelfs een beginnende keukenprins of -prinses telkens weer heerlijke maaltijden op tafel kunnen toveren.

– Ook vindt u in dit boek diverse tips over veilige voedselbereiding en ontdekt u wat de beste stukken vlees voor de slowcooker zijn. Bovendien leert u variëren in textuur en smaak.

– 500 slowcookergerechten bevat recepten voor elke gelegenheid, van voorgerechten en soepen tot hoofdgerechten, desserts en zelfs ingemaakte producten.

Meer informatie

Schrijver: Carol Beckerman
Taal: Nederlands
Categorie: Kookboeken

500 Slowcooker Recepten
500 Slowcooker Recepten
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo