/, Goedkope boeken, Thriller/Vraag niet waarom – Simone van der Vlugt

Vraag niet waarom – Simone van der Vlugt

vraag-niet-waaromNaast onze gratis boeken promoten we zo af en toe ook betaalde boeken die de moeite waard zijn, en het boek vraag niet waarom van Simone van der Vlugt is zo’n boek. Hij is net uit en nu al populair te noemen en dit komt natuurlijk mede door het succes van haar vorige thriller de kraamhulp. Vraag niet waarom is ook weer een literaire thriller welke gaat over Lois die rechercheur is en betrokken is bij het oplossen van meerdere steekpartijen die op het oog niets met elkaar te maken hebben, maar ondertussen heeft zij samen met haar zus ook nog last van spoken uit het verleden.

Op dit moment is Simone van der Vlugt met haar thrillers een van de populairste schrijvers in Nederland. Met boeken als Aan niemand vertellen en de kraamhulp heeft ze natuurlijk ook goede successen geboekt en wij moeten zeggen dat we ook zeker wel fan van haar zijn, de schrijfstijl en de manier van spanning opbouwen in een toch al mysterieus spannend verhaal kunnen wij wel waarderen. Helaas zijn haar boeken niet gratis te downloaden, maar als ebook zijn ze wel heel voordelig aan te schaffen! Zie voor de actuele prijs onderaan deze pagina.

Een korte omschrijving:

Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld.

Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar bindt. Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga voor een mysterie. Ondertussen maakt Lois’ zus Tessa een moeilijke periode door en heeft ze ook nog eens last van een gluurder. Voor beide zussen geldt dat het ver leden dichterbij komt dan hun lief is…

Titel – Vraag niet waarom
Auteur – Simone van der Vlugt
Verschijningsjaar – 2014

Download links

 

Bol vanaf 14,99
 bruna vanaf 9,99
niet beschikbaar
Door |2014-07-09T09:40:34+00:00juli 9th, 2014|Aanbiedingen, Goedkope boeken, Thriller|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie