tess-gerritsen-hartslagTess Gerritsen heeft met haar nieuwste boek Hartslag weer een echte goede thriller geschreven. Het verhaal begint nog aardig rustig met een jonge dokter die eindelijk aan de slag kan met de beste dokters van het Bayside ziekenhuis. Haar carriere zit echt in een lift op deze manier en ze kan haar ambities waar gaan maken, alleen na een tijdje komt ze er al snel achter dat in de wereld van de zorg en geld er bepaalde beslissingen genomen worden die niet door de beugel kunnen. Haar ethiek van dokter komt hiermee in botsing met het beleid van het ziekenhuis en hier wil ze niet aan meewerken. Alleen dit word niet gewaardeerd en ze moet gaan oppassen voor haar eigen leven….

Een verrassend goede thriller is het boek Hartslag van Tess Gerritsen. U download het nieuwste ebook Hartslag voor nog geen 5,- en haalt hiermee een echte topper in huis die je in een keer wil uitlezen. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Dokter Abby DiMatteo heeft het gemaakt: als eerste vrouw mag ze samenwerken met het beroemde transplantatieteam van het Bayside-ziekenhuis. De vreugde is echter van korte duur. Wanneer Abby ervoor kiest om een donorhart aan een stervende, niet verzekerde jongen te geven in plaats van aan de rijke privé-patiënte Nina Voss, komt haar carrière ernstig in gevaar. Dan komt er plotseling een nieuw hart vrij voor Nina Voss. Maar Abby twijfelt aan de herkomst van het orgaan. Wanneer ze op vervalste medische dossiers stuit, weet ze het zeker: er klopt iets niet. Ze is vastberaden te achterhalen wat er aan de hand is, maar de woedende ziekenhuisdirectie werkt haar tegen. Gedreven door vreselijke vermoedens zet Abby haar onderzoek door, met alle gevolgen van dien…

Titel – Hartslag
Auteur – Tess Gerritsen
Verschijningsjaar – 2017

Prijs – 3,99
Download linksDownload het nieuwste boek van Tess Gerritsen nu en lees deze meteen op uw ereader of tablet terug