plof-jack-broscieDownload nu gratis de thriller Plof van Jack Broscie via Smashwords. Jack Broscie is een schrijver die inmiddels diverse boeken heeft uitgebracht welke u grotendeels gratis kunt teruglezen via het Smashwords platform. Een schrijver die bekend staat om zijn diverse thrillers en bijzonder plot wendingen. Zo ook in het boek Plof word je diverse keren op het verkeerde been gezet waardoor het een echte aanrader is om dit boek eens te lezen. U kunt via onderstaande download link het boek meteen downloaden op uw tablet en/of ereader.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Jacob wordt genadeloos uit zijn overpeinzingen gerukt als het tot hem doordringt dat de lange rij lichten voor hem uitvalt. De letters van Airport Schiphol verdwijnen in de duisternis. Het instrumentarium slaat rood uit. De lampen van de vliegtuigen verdwijnen. De lichtjes van zijn geliefde stad flikkeren en zijn dan ook weg. Alleen de vlammenzee in het centrum van Amsterdam blijft duidelijk zichtbaar.
Zijn handen klemmen zich vast aan het bureaublad en met een ruk komt hij overeind als het donkere wolkendek langzaam openscheurt. Een fel licht doet zijn oogleden knipperen. Breekt de zon eindelijk door? Het werd tijd. Maar… nee, het is te groot. Het- Hij knijpt zijn ogen dicht tegen het felle licht. Zijn oogleden kleuren roze. Als hij voorzichtig zijn ogen op een spleetje opent, is de hemel blauw en hangt er een rond, zwart voorwerp dreigend boven de landingsbanen.

 

Titel – Plof
Auteur – Jack Broscie
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis

Download linksVia Smashwords kunt u nu eenvoudig het boek Plof van Jack Broscie downloaden