ontvoerd-door-de-miljonair-Maisey-yatesEen heerlijk Bouquet boekje ditmaal geschreven door Maisey Yates is het boek Ontvoerd door de miljonair. Ontvoerd door de miljonair is een vlot geschreven Bouquet boek welke u nu gratis via Harpercollins kunt downloaden als ebook. Ideaal als je nu tijdens de herfstdagen lekker onder een dekentje op de bank een boek wilt gaan lezen op je tablet/ereader.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Ontvoerd worden op je trouwdag!

Dat overkomt Hannah Weston. Wanneer ze in een wolk van witte zijde in de taxi zit die haar naar de kerk zal brengen, hoort ze opeens een bekende stem, die haar hart op hol doet slaan. Via de spiegel kijkt ze recht in de prachtige, donkere ogen van Eduardo Vega, eigenaar van een miljoenenbedrijf… en de man met wie ze ooit een verstandshuwelijk aanging.

Eduardo beweert dat ze nog steeds getrouwd zijn; daar heeft hij zelfs bewijzen voor. En hij heeft haar nú nodig, deelt hij haar koeltjes mee. Pas wanneer ze aan zijn eisen heeft voldaan, zal hij instemmen met een scheiding. Om te beginnen zal ze weer in zijn imposante villa moeten trekken. Maar ditmaal niet in haar eigen slaapkamer…

Titel – Ontvoerd door de Miljonair
Auteur – Maisey Yates
Verschijningsjaar – 2017

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksVia Harpercollins kunt u nu eenvoudig het boek Ontvoerd door de Miljonair van Maisey Yates gratis downloaden