nachtmerrie-in-het-park-jack-broscieEen leuk thriller om eens een keer te lezen is het boek Nachtmerrie in het park van Jack Broscie. Helaas is deze thriller niet meer gratis te downloaden, maar voor 0.99 cent kunt u deze alsnog heel voordelig downloaden. Een spannend boek van een inmiddels voor ons wel bekende schrijver Jack Broscie. Het verhaal begint meteen apart waardoor je als lezer wel even moet wennen aan de situaties, maar als je er eenmaal in zit dan lees je Nachtmerrie in het park in een keer uit.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Een meisje van 17 achtervolgd door een gruwelijke nachtmerrie, gebrandmerkt voor het leven. Een verscheurd gezin; de moeder met ziekelijke gewoontes, een verwend broertje en de vader met macabere interesses.
Een raadselachtige advertentie met een duister geheim, een jongen en een kistje met een geheimzinnige inhoud. De huiveringwekkende prijs: een leven voor een leven …

Had hij HET aangevoeld? Had hij geweten wat haar te wachten stond? Wat hen te wachten stond?Waarom heeft hij er dan niets aan gedaan? Angstig ziet ze hoe de bomen lange schaduwen over het gras werpen. Het zijn net tralies die iets verborgen houden in het park. Ze is als de dood voor het park. Bang voor wat er begraven is. Bevreesd voor als het uitkomt. De schaduw van de kruinen reikt tot over de vaart die om het park heen loopt waardoor het water zwart lijkt te kleuren. Het smeedijzeren hek dat toegang tot het park geeft, staat wagenwijd open. Als de bek van een monster wachtend op zijn volgende slachtoffer. Ze voelt een koude rilling over haar rug heenlopen en ze moet zich bedwingen om niet naar achteren te deinzen.

Titel – Nachtmerrie in het park
Auteur – Jack Broscie
Verschijningsjaar – 2015

Prijs – 0.99

Download linksVia Smashwords kunt u nu eenvoudig het boek Nachtmerrie in het park van Jack Broscie downloaden