betaald, Gezondheid

Modern medisch woordenboek –

Modern medisch woordenboekTitel – Modern medisch woordenboek
Auteur
Omschrijving – MODERN MEDISCH woordenboek

Een Modern Medisch Woordenboek hoort gewoon in huis. Een nadere uitleg kan immers geruststellend werken en niet altijd hoeft voor alles onmiddellijk een beroep gedaan te worden op de huisarts.

Het Modern Medisch Woordenboek heeft een heldere indeling. Alle trefwoorden zijn alfabetisch gerangschikt. Vaak wordt u in de tekst voor aanvullende informatie verwezen naar een volgend trefwoord. Dit verwijzen geschiedt door middel van een asterisk (“). Regelmatig wordt verwezen naar de Latijnse term, waaronder het begrip nader wordt verklaard. De Latijnse woorden staan alle cursief weergegeven.

Het Modern medisch Woordenboek

Biedt een heldere waar te nemen symptomen en mogelijke oorzaken daarvan. Waar nodig wordt de tekst toegelicht aan de hand van een illustratie.

Verschaft gedegen informatie, die uitstelt bij het raadplegen
van een arts gericht te stellen.

Beschrijft klachten en verschijnselen heldere wijze waardoor u een goede gesprekspartner bent ingeval medisch advies gewenst is.

Geeft u een gerust gevoel zeker in het geval van kleine kinderen, die nogal eens last kunnen hebben van typische vormen van huiduitslag of nogal makkelijk een vaak weer even snel voorbijgaande, lichte koorts kunnen hebben.

Dit woordenboek is een vraagbaak en is niet bedoeld om uw huisarts te vervangen. Raadpleeg in alle gevallen van twijfel uw huisarts.

Helaas is het boek Modern medisch woordenboek niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Er zijn al wel diverse gezondheids en andere medische boeken gratis te downloaden, maar zeker als u de wat meer uitgebreide boeken wilt lezen dan kom je toch snel op betaalde boeken uit.

Daarom is het alleen maar handig om deze voortaan te downloaden, want dit scheelt vele euro’s ten opzichte van de papieren variant.

Prijs – 9.95
Download linkDownload

About Gratis boeken downloaden

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>