gratis-boeken-downloaden-ipadHier kunt u ook vele boeken downloaden voor de ipad, en u kunt heel veel gratis boeken downloaden via deze website. Alle ebooks met links die op deze website te vinden zijn, zijn beschikbaar voor ereaders, ipad en andere tablets. U kunt deze ebooks natuurlijk ook gewoon op de laptop of computer bekijken. Het voordeel van de gratis boeken is namelijk dat er geen DRM op zit wat je beperkt tot 1 apparaat. De betaalde ebooks die ook beschikbaar zijn via onze website kunnen mogelijk wel DRM hebben, hoewel dit de laatste maanden gelukkig wel omgezet wordt naar een gebruikersvriendelijke watermerk.

Gratis boeken downloaden Ipad

De gratis boeken voor de ipad kunt u terugvinden door middel van het zoek venster rechts bovenin de website, of klik hier om naar deze pagina te gaan waar alle gratis ebooks van deze website te vinden zijn. Deze ebooks worden rechtstreeks naar de Ibook applicatie van uw Ipad gedownload zodat u ze later hier nog kan terugvinden. Let op dat sommige links u doorverwijzen naar een andere website van de rechthebbende van deze ebooks voordat u ze kan downloaden.

Betaalde boeken downloaden

Tevens vindt u op deze website ook vele boeken die niet gratis zijn. Deze boeken zijn echter via onze partner Bol.com relatief goedkoop aan te schaffen, en meteen te bekijken na betaling. Als voorbeeld is het boek De Hobbit normaal gesproken 19,99 maar als u ze download is deze voor 7,99 te downloaden terwijl u exact hetzelfde boek heeft alleen dan digitaal.

Boeken downloaden voor de Ipad is dan ook een kleine moeite en het kan bijna niet makkelijker, u hoeft namelijk maar op een van de links op onze website te klikken en het boek wordt automatisch gedownload op uw ipad en nog geen minuut later kunt u ze teruglezen. De betaalde boeken die ertussen staan vraagt nog wel een handeling extra omdat u moet betalen, maar ook daar is het met een paar klikken gepiept.

Ipad kopen

Met de Ipad hoeft u dus niet bang te zijn dat u een miskoop doet. De aanschafwaarde van een Ipad ligt natuurlijk wel een stuk hoger dan een gewone e-reader, maar doordat er vele boeken gratis te downloaden zijn, en de ebooks voor de ipad ook een stuk goedkoper zijn dan de papieren versies heeft u dat zo terugverdient. En u kunt natuurlijk nog veel meer dan alleen boeken lezen op een Ipad. Zie hieronder de scherpe aanbiedingen om zelf een Ipad te kopen.

Ebooks voor de ipad

Het voordeel van een Ipad is dat er standaard veel boeken beschikbaar zijn via de Itunes store. Degene die al een Ipad hebben weten dat hier heel veel verkrijgbaar is en net zoals bijvoorbeeld Bol heeft Apple in de Itunes store ook vele ebooks verkrijgbaar in het gratis segment. Deze boeken hebben we niet apart op onze website staan aangezien deze alleen beschikbaar zijn voor degene met een Apple apparaat, maar als u de filters in de Itunes store aanzet van gratis heeft u genoeg keuze. Het Nederlandstalige gedeelte is niet zo groot als het Engelstalige, maar desondanks heeft u hier ook vele mooie titels tussen staan die u gratis kunt downloaden.

Tot Slot

Een Ipad is een prachtig apparaat welke multifunctioneel is waardoor dit een ideaal apparaat is om in huis te hebben. Ook voor boeken lezen is de Ipad een apparaat welke hier zeker wel geschikt voor is, een e-reader wint het nog net wat ons betreft, maar als u zo af en toe eens lekker een boek wilt lezen en tegelijk wilt u ook fatsoenlijk het internet op kunnen en af en toe een Facebook game willen spelen.. Dan is de Ipad echt wat voor u!