/, Gratis boeken, gratisboekendownloaden, Kinderboeken/De avonturen van Piet Guit – Antoinette van Dijk

De avonturen van Piet Guit – Antoinette van Dijk

de-avonturen.van-piet-guitGewoon eens een leuk gratis kinderboek welke gepublisheerd is op de DBNL website Onzekinderboeken.org. Het is een oud prentenboek welke netjes ingescand is en nu gratis online bekeken kan worden. U kunt het prentenboek De avonturen van Piet Guit ook downloaden en op een tablet zetten. Ik vind het een leuk kinderboek, alleen je merkt wel dat deze ingescand is en niet echt digitaal gemaakt is.

Heeft u dit boek gelezen of juist voorgelezen aan uw kinderen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden.

Ter afwisseling van onze welbekende uitgave, waarin Rakker en zijn Makker als helden een groote rol spelen, willen wij de jeugd eens laten kennismaken met den oolijken Piet Guit, die met zijn Wonderpaard een reuzenreis onderneemt. Hij neemt deel aan tal van avonturen, die je haren ten berge doen rijzen. Hij vertelt al zijn merkwaardige lotgevallen. Na zijn groote zwerftochten, komt hij gezond en wel in Amsterdam terug en bevindt zich nu weer bij zijn vriendjes, die nu allemaal flink aan’tsparengaanvandebonnen, ominhetbezittekomen vandeprachtige plaatjes, welke getuige afleggen waar Piet Guit is geweest en wat hij zoo al heeft uitgevoerd.

Titel – De avonturen van Piet Guit
Auteur – Antoinette van Dijk
Verschijningsjaar – 1925

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownloadpagina van de Avonturen van Piet Guit

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie