gratis-boeken-downloadenOm u continue van nieuwe gratis boeken te kunnen voorzien hebben wij uw hulp nodig. Maar ook als u een beginnend schrijver bent en uw publiek nog moet opbouwen dan kunnen wij u daarmee helpen, of natuurlijk als u al een wat gevorderde schrijver bent maar uw boek gratis wilt aanbieden.

Deze pagina is de plek waar u dit kwijt kunt!

Aanmelden van links

Aangezien gratis boeken downloaden zelf op het moment van schrijven geen boeken host, zullen we voor het aanmelden van nieuwe boeken een link naar het boek nodig hebben. Hierbij heeft het aanmelden van boeken die via torrent websites en/of nieuwsgroepen beschikbaar zijn geen zin. Wij willen namelijk niet meewerken aan het “illegaal” verspreiden van boeken. Daarom worden alle boeken (links) die aangemeld worden gecontroleerd voor zover mogelijk of deze inderdaad¬†Gratis verspreidt mag worden.

Daarom het verzoek bij het aanmelden van een link naar een gratis boek, om hierbij aan te geven of deze vrij verspreidt mag worden voor zover bekend.

Aanmelden van boeken door schrijvers

Bent u een schrijver en wilt u uw boek promoten onder andere via onze website? Dan kan dit natuurlijk. Primair is onze website bedoeld voor gratis boeken die te downloaden zijn zonder voorwaarden, maar er zijn ook mogelijkheden om boeken voor een kleine prijs bij ons te promoten. Met een gemiddelde van 1000 bezoekers per dag heeft u dan ook meteen een groot publiek waar u uw boek naartoe kunt promoten.

Voor het aanmelden van uw boek willen wij het liefst de volgende informatie:

  • De cover
  • De link naar waar het boek te downloaden is.
  • Een korte omschrijving over de inhoud van uw boek.

In het geval van betaalde boeken die u wilt promoten via onze website, dan kunt u het beste contact met ons opnemen via ons e-mail adres info@gratisboekendownloaden dot net

Aanmelden kan op 2 manieren

Het aanmelden van nieuwe boeken bij ons kan via 2 manieren. Of u kunt d.m.v. een reactie onderaan deze pagina uw informatie geven over het boek wat u met ons wilt delen. Of u stuurt een e-mail naar bovengenoemd adres.

Wij proberen de aanmeldingen altijd binnen 48 uur te verwerken en in ieder geval u een reactie te geven of uw aanmelding geaccepteerd wordt.